• Ljubljanska c. 24a, 4000 Kranj
  • info@lf3m.si
  • 04 23 53 400

O nas

Smo ekipa, ki vam z dolgoletnimi izkušnjami in svojim znanjem pripravimo celovito
rešitev na področju parkiranja. Z vami smo od zasnove projekta do vzdrževanj.

Spoznajte nas 

Podjetje LF3M d. o. o. je bilo ustanovljeno leta 1997. Osnovne dejavnosti podjetja so razvoj in proizvodnja strojne ter programske opreme za opremo parkirišč, specifične telekomunikacijske sisteme, daljinske nadzore ter opremo cest.

Podjetje LF3M sestavljamo dinamičen kolektiv, ki se je vedno pripravljen spopasti z novimi poslovnimi izzivi. Pomagamo vam pri iskanju skupnih učinkovitih rešitev, kot tudi pri postavitvi sistemov ter njihovem kasnejšem vzdrževanju.

Zaupajo nam številni uporabniki s področja urejanja parkirišč in cest, telekomunikacij, komunalnih storitev in transporta. Uspehe gradimo na domačem znanju in cenovni ter tehnološki konkurenčnosti, poseben poudarek pa dajemo dobri tehnični podpori partnerjem in uporabnikom sistemov.

Poslanstvo podjetja je kupcem zagotoviti najboljše rešitve za uspešno poslovanje, tako z izdelki in s kompleksnimi sistemi, kot tudi s storitvami. Z vrhunskim poznavanjem poslovnih področij in z uporabo prave, napredne tehnologije zagotavljamo visoko stopnjo učinkovitosti.

Delamo na tem, da nas prepoznate kot najboljšo izbiro za optimizacijo, nadgradnjo ali prenovo parkirnih in prometnih rešitev, ki vam več kot poplačajo naložbe. To je namreč osnova za dolgoročno zadovoljstvo vas in končnih uporabnikov parkirnih rešitev.

Naša vizija je ustvariti inovativne parkirne sisteme, ki združujejo trajnost, učinkovitost in uporabnost. Zavezanost k okolju in trajnostni prihodnosti nas vodi k razvoju naprednih tehnoloških rešitev, ki omogočajo optimizacijo uporabe prostora, zmanjšanje ogljičnega odtisa in izboljšanje izkušnje uporabnikov. Želimo postaviti nove standarde v industriji parkiranja, ki bodo odražali našo predanost trajnostnim praksam in prispevali k bolj čistemu, varnemu in prijaznemu okolju za vse.
+
zadovolnjih strank
+
pametnih projektov

Dolgo ime podjetja: LF3M, podjetje za razvojno, laboratorijsko, proizvodno, trgovsko in servisno dejavnost ter inženiring, d.o.o.
Kratko ime: LF3M, d.o.o.
Sedež podjetja: Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj

Direktorica: Barbara Lombar Virant

Podatki o ustanovitvi Datum vpisa: 23.10.1997
Registrski organ: Okrožno sodišče Kranj
Poslovni podatki Matična številka: 1227700000
Ident.št. za DDV: SI 39809528
Transakcijski račun: IBAN SI56 0313 8101 2539 140 odprt pri SKB d.d.

Kontaktni podatki
Elektronski naslov: info@lf3m.si
Telefon: 04 235 34 00

Vaša priložnost

Praksa in zaposlovanje

Iskanje dobrega kadra se nikoli ne konča. Zato smo ves čas na preži po novih kadrih. Odprte razpise objavljamo na tej spletni strani ter na območnem Zavodu za zaposlovanje Republike Slovenije.
ODPRTI JAVNI RAZPISI: Trenutno ni razpisov
Vaša priložnost

Praksa za študente

Praksa je za dijake in študente koristna, saj tako pridobijo nove izkušnje in znanja na določenem delovnem področju.
V našem podjetju zainteresiranim dijakom in študentom omogočamo opravljanje obvezne prakse. Prijavo s kratkim motivacijskim pismom in življenjepisom pošljite na info@lf3m.si.

Uspehe gradimo na domačem znanju in cenovni ter tehnološki konkurenčnosti, poseben poudarek pa dajemo dobri tehnični podpori partnerjem in uporabnikom sistemov.

Sofinanciranje projektov

Zdaj smo bili uspešni na treh razpisih, kjer smo prejeli evropska sredstva in sicer 
Vavčer za pridobitev certifikatov - REVAV7 - 2021
Vavčer za pridobitev certifikatov - REVAV1 - 2021
  • Ljubljanska cesta 24a, Kranj
  • 8.00-15.00
Copyright © 2023 LF3M. All rights reserved.